طرز تهیه دسر انار شب یلدا (دسر سه لایه مجلسی) • مجله تصویر زندگی

[ad_1]

دسر انار شب یلدا

در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه دسر انار شب یلدا را خواهید دید که دسری شیک و مجلسی و مناسب سفره شب یلدا ست. در بخش دسر و شیرینی شب یلدا سایر دسرهای مناسب شب یلدا را ببینید.

مواد لازم دسر انار شب یلدا :

خامه: دو پیمانه
پودر قند: یک تا یک و نیم پیمانه
پنیر ماسکارپونه: ۳۵۰ گرم
وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
پودر ژله انار: یک بسته
آب انار طبیعی: یک پیمانه
آب جوش: سه‌چهارم پیمانه
دانه انار: یک پیمانه
پودر ژله انار (برای رویه دسر): یک بسته
آب جوش (برای رویه دسر): یک پیمانه
آب انار طبیعی (برای رویه دسر): یک پیمانه
دانه انار برای تزیین (برای رویه دسر): به مقدار لازم
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه دسر انار شب یلدا:

  1. پودر ژله انار و آب جوش را مخلوط کرده و اجازه دهید کاملاً حل شود، سپس آب انار را اضافه کرده و کنار بگذارید.
  2. خامه را با پودر قند با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس پنیرخامه‌ای و وانیل را اضافه کرده و بزنید.
  3. نیمی از مواد خامه‌ای را به عنوان لایه زیرین داخل ظرف‌های سرو تقسیم کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود.
  4. باقی‌مانده مواد را با ژله‌ای که آماده کرده بودید مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود، سپس دانه‌های انار را اضافه کرده و مخلوط کنید و به عنوان لایه میانه داخل ظرف‌های سرو تقسیم کنید.
  5. مجدداً به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

برای لایه رویه دسر انار شب یلدا:

پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و کاملاً حل کنید، سپس آب انار را اضافه کرده و مواد را به عنوان لایه آخر داخل ظروف سرو تقسیم کنید.

داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود و در آخر با دانه انار تزیین کنید.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *