[ad_1]
در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه دسر انار شب یلدا را خواهید دید که دسری شیک و مجلسی و مناسب سفره شب یلدا ست. در بخش دسر و شیرینی شب یلدا سایر دسرهای مناسب شب یلدا را ببینید.
خامه: | دو پیمانه |
پودر قند: | یک تا یک و نیم پیمانه |
پنیر ماسکارپونه: | ۳۵۰ گرم |
وانیل: | یکدوم قاشق چایخوری |
پودر ژله انار: | یک بسته |
آب انار طبیعی: | یک پیمانه |
آب جوش: | سهچهارم پیمانه |
دانه انار: | یک پیمانه |
پودر ژله انار (برای رویه دسر): | یک بسته |
آب جوش (برای رویه دسر): | یک پیمانه |
آب انار طبیعی (برای رویه دسر): | یک پیمانه |
دانه انار برای تزیین (برای رویه دسر): | به مقدار لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه دسر انار شب یلدا:
- پودر ژله انار و آب جوش را مخلوط کرده و اجازه دهید کاملاً حل شود، سپس آب انار را اضافه کرده و کنار بگذارید.
- خامه را با پودر قند با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس پنیرخامهای و وانیل را اضافه کرده و بزنید.
- نیمی از مواد خامهای را به عنوان لایه زیرین داخل ظرفهای سرو تقسیم کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا نیمبند شود.
- باقیمانده مواد را با ژلهای که آماده کرده بودید مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود، سپس دانههای انار را اضافه کرده و مخلوط کنید و به عنوان لایه میانه داخل ظرفهای سرو تقسیم کنید.
- مجدداً به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
برای لایه رویه دسر انار شب یلدا:
پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و کاملاً حل کنید، سپس آب انار را اضافه کرده و مواد را به عنوان لایه آخر داخل ظروف سرو تقسیم کنید.
داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود و در آخر با دانه انار تزیین کنید.
[ad_2]