طرز تهیه دسر انار شب یلدا (دسر آسان و سه لایه انار برای شب چله) • مجله تصویر زندگی


دسر انار سه لایه، دسری شیک و مجلسی برای پذیرایی مهمانی شب یلدا است. این دسر خوشمزه را می توانید به صورت تک نفره یا قالبی درست کرده و به دلخواه تزیین و سرو نمایید.

مواد لازم برای تهیه دسر انار سه لایه

کیک شکلاتی یا وانیلی به مقدار لازم
پودر ژله انار یک بسته
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۲ قاشق غذاخوری
انار برای تزیین
برگ نعناع برای تزیین

نکات:

اگر فرصت پخت کیک وانیلی یا شکلاتی ندارید، می‌توانید از کیک آماده شکلاتی یا ساده استفاده کنید.

پنیر ماسکارپونه بدون نمک و مخصوص دسر و شیرینی است. به جای آن از پنیر ویلی و اسپونی هم می‌توانید استفاده کنید.

طرز تهیه دسر انار شب یلدا سه لایه

ابتدا کیک را با چنگال یا با دست خرد و ریز ریز می‌کنیم.

پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم تا ذرات ژلاتین در آب حل شده و مایع شفاف شود.

یک‌سوم جام یا ظرف‌های دسر را ژله می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد.

در این فاصله زمانی، خامه و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کرده و با همزن می‌زنیم تا کاملاً یکدست و سفت شود.

سپس داخل قیف یا کیسه فریزری که گوشه‌اش را سوراخ کرده‌ایم ریخته و روی ژله‌هایی که بسته‌اند یک لایه می‌پوشانیم.

روی خامه‌ها را یک لایه کیک پودر شده می‌ریزیم.

روی دسر را با دانه‌های انار و نعناع یا پونه تزیین می‌کنیم.

نیم‌ساعت در یخچال می‌گذاریم و سپس سرو می‌کنیم.

فیلم کوتاه طرز تهیه دسر شب یلدا 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − دوازده =