استفاده از ABS بازیافتی در تحقیقات انجام شده در مورد سرطان

[ad_1]

دانشمندان سنگاپور موفق به یافتن روشی برای بازیافت آکریلونیتریل بوتادین استایرن (ABS) مصرف شده در محصولات الکترونیکی شدند که به پیشرفت تحقیقات در حال انجام در مورد سرطان کمک می‌کند.

این تیم از ABS بازیافت شده از صفحه‌کلیدها برای ایجاد ساختار مصنوعی سه‌بعدی استفاده کردند که سلول‌های سرطانی می‌توانند روی آن رشد کرده و سپس در آزمایشات دارویی استفاده شوند.

ABS یکی از پرمصرف‌ترین پلاستیک‌ها در تولید قطعات الکترونیکی و برقی است و به همین نسبت حجم زباله های پلاستیکی بر پایه ABS نیز به سرعت در حال افزایش است. وجود آلاینده‌ها، مخلوط مواد پلیمری در این زباله های پلاستیکی و همچنین نبود فناوری جداسازی مقرون به صرفه، مانع از بازیافت این پلاستیک ها می‌شود. با این حال روش جدیدی برای بازیافت این مواد و استفاده از انها در تحقیقات زیست درمانی ارائه شده است.

در این روش، تیم تحقیقاتی حدود 5 کیلوگرم صفحه‌کلیدهای مصرف شده به رنگ‌های سیاه و سفید را از یک سرویس بازیافت زباله‌های الکترونیکی در سنگاپور، تهیه کردند. پس از خرد کردن قطعات، نمونه ها را با آب دوبار تقطیر شده به‌طور کامل شستشو داده و پس از خشک کردن در محیط، آن‌ها را در استون حل کردند. پس از اضافه کردن کریستال‌های کلرید سدیم و ریختن مخلوط در قالب، به یک ساختار بسیار متخلخل و متصل به هم دست یافتند .

این ماتریس مصنوعی سه‌بعدی به عنوان یک ساختار پشتیبانی عمل می‌کند و چارچوبی برای اتصال و رشد سلول‌ها فراهم می‌کند. سلول‌های سرطانی سینه، روده و استخوان کشت شده توسط دانشمندان پس از وارد شدن در این ماتریس مصنوعی به خوشه‌های کروی سلولی که شبیه تومورهای واقعی هستند، تبدیل شدند که می توانند در آزمایشات دارویی استفاده شوند. لازم به ذکر است که ساختار سه‌بعدی ABS نتایج بهتری نسبت به ساختارهای پلاستیکی دو‌بعدی معمولی نشان داده است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *